06 16 67 39 86 info@hypotheekadviesbronckhorst.nl

De starterslening

  • Couple in real-estate agency signing property loan contract

De starterslening

De starterslening is een extra lening die u via uw gemeente krijgt om het verschil te overbruggen tussen het bedrag dat u maximaal kunt lenen bij uw geldverstrekker en de totale koopsom van de woning. U hoeft over deze extra lening de eerste drie jaar geen rente en aflossing te betalen. Wel betaalt u éénmalig afsluitprovisie en de kosten voor de Nationale Hypotheekgarantie. Na het 3e jaar vindt er hertoetsing plaats om te kijken of de aflossing dan in kan gaan. Dat is afhankelijk van uw inkomen op dat moment. Tot het 15e jaar na aanvang vind er driejaarlijks een hertoetsing plaats of de aflossing al in kan gaan. Is op dat moment aflossing nog niet mogelijk dan blijft de lening aflossingsvrij. De starterslening kan ook via de gemeente Bronckhorst aangevraagd worden. Uiteraard helpen wij u bij het aanvragen van deze lening.

About the Author

Erwin Holthausen is reeds 20 jaar hypotheekadviseur en kan daardoor bogen op een zeer ruime ervaring zodat hij altijd een persoonlijk gerichte maatwerkofferte voor u kan aanvragen. Uiteraard is de heer Holthausen erkend hypotheekadviseur waardoor kwaliteit gewaarborgd is.