06 16 67 39 86 info@hypotheekadviesbronckhorst.nl

Meer lenen dan via uw eigen bank mogelijk is

  • Couple in real-estate agency signing property loan contract

Meer lenen dan via uw eigen bank mogelijk is

Regelmatig krijgen wij starters op gesprek die versteld staan dat er toch nog zoveel geld geleend kan worden voor aankoop van een woning. Vaak is bij ons veel meer mogelijk dan bij uw eigen bank. Dit komt doordat wij rekenen met een veel lagere rente en daarbij ook voor u kijken of een eventuele starterslening mogelijk is. Dus wilt u weten of aankoop van die woning haalbaar is met bijvoorbeeld maar 1 inkomen dan kunnen wij vrijblijvend en kosteloos voor u uitrekenen wat u maximaal kunt lenen. Bel ons daarvoor op 0575-460038 of 06-16673986.

About the Author

Erwin Holthausen is reeds 20 jaar hypotheekadviseur en kan daardoor bogen op een zeer ruime ervaring zodat hij altijd een persoonlijk gerichte maatwerkofferte voor u kan aanvragen. Uiteraard is de heer Holthausen erkend hypotheekadviseur waardoor kwaliteit gewaarborgd is.

One Comment

  1. De heer WordPress Says :

    7 juli 2015 at 15:33

    Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.